„Atât timp cât am două picioare zdravene voi continua să concertez”. Artistul care nu se lasă

Tom Jones a declarat că intenţionează să cânte pe scenă atât timp cât corpul îi va permite acest lucru! Legendarul cântăreţ galez, care tocmai a împlinit vârsta de 81 de ani, a declarat că este ‘în formă’ şi nu are de gând să se retragă din activitatea concertistică.

Am oase bune şi sunt destul de în formă şi, atât timp cât am două picioare zdravene, voi continua să concertez”, a spus el într-un interviu acordat ediţiei din Statele Unite a OK! Magazine, potrivit contactmusic.com.

Abia aştept spectacolele live pentru că îmi place să cânt în faţa multor oameni. Fără ele, ce rost are?”, a spus muzicianul.

S-a dus vremea lenjeriei intime aruncată pe scenă

Tom Jones a admis, însă, că perioada în care în timpul concertelor sale femeile din public aruncau pe scenă obiecte de lenjerie intimă a trecut de mult. „Pantalonii strâmţi, cămaşa deschisă la gât, oamenii aruncându-mi lucruri… acestea s-au dus cu timpul”, a declarat interpretul hit-ului ”What’s New Pussycat?”.

‘Mă concentrez mai mult asupra modului în care cânt, mai puţin pe felul în care mă mişc. Nu pot să fiu acolo sus şi să susţin că sunt domnul macho, pentru că nu sunt. Nu sar de colo-colo, dar trebuie să recunosc că nu mă simt de 80 de ani’‘, a precizat artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...