„Atât timp cât am două picioare zdravene voi continua să concertez”. Artistul care nu se lasă

Tom Jones a declarat că intenţionează să cânte pe scenă atât timp cât corpul îi va permite acest lucru! Legendarul cântăreţ galez, care tocmai a împlinit vârsta de 81 de ani, a declarat că este ‘în formă’ şi nu are de gând să se retragă din activitatea concertistică.

Am oase bune şi sunt destul de în formă şi, atât timp cât am două picioare zdravene, voi continua să concertez”, a spus el într-un interviu acordat ediţiei din Statele Unite a OK! Magazine, potrivit contactmusic.com.

Abia aştept spectacolele live pentru că îmi place să cânt în faţa multor oameni. Fără ele, ce rost are?”, a spus muzicianul.

S-a dus vremea lenjeriei intime aruncată pe scenă

Tom Jones a admis, însă, că perioada în care în timpul concertelor sale femeile din public aruncau pe scenă obiecte de lenjerie intimă a trecut de mult. „Pantalonii strâmţi, cămaşa deschisă la gât, oamenii aruncându-mi lucruri… acestea s-au dus cu timpul”, a declarat interpretul hit-ului ”What’s New Pussycat?”.

‘Mă concentrez mai mult asupra modului în care cânt, mai puţin pe felul în care mă mişc. Nu pot să fiu acolo sus şi să susţin că sunt domnul macho, pentru că nu sunt. Nu sar de colo-colo, dar trebuie să recunosc că nu mă simt de 80 de ani’‘, a precizat artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...