Atena intră din nou în lockdown

Capitala Greciei Atena va intra din nou în lockdown total, conform unui anunț făcut recent de premierul Kyriakos Mitsotakis.

Și regiunile mărginașe Greciei vor intra în carantină. Decizia a fost luată după ce, în urmă cu două săptămâni, au fost redeschise școlile din Grecia. 

Conform Reuters, decizia instalării unui nou lockdown a fost luată pentru a preveni un colaps în sistemul medical al Greciei. 

Printre noile reguli care intră în vigoare se numără închiderea școlilor de joi, 11 Februarie, și închiderea magazinelor neesențiale.

Din cauza noilor date (privind creşterea numărului de infectări), îmi asum responsabilitatea introducerii de măsuri suplimentare pentru protejarea sănătăţii publice”, a spus premierul Mitsotakis, conform Agerpres.

Noile norme sunt în vigoare până pe 28 Februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...