Atentate în Transnistria. Țintele: un depozit petrolier și un birou de înrolare militară

Persoane necunoscute au aruncat vineri dimineață cocktailuri Molotov cu un amestec incendiar în clădirea unui depozit petrolier din Tiraspol și a unui „birou de înrolare militară” local.

Informația a fost prezentată de așa-numitului Minister al Afacerilor Interne al Republicii transnistrene.

Astfel, forțele de securitate transnistrene susțin că atacul asupra depozitului petrolier a avut loc în jurul orei 4:15.m. Lângă acesta a oprit mașina, din care a ieșit un bărbat necunoscut și a aruncat un amestec incendiar în direcția lui.

Aceeași persoană a încercat apoi să dea foc biroului militar de înrolare – una dintre sticle a zburat pe trotuar iar a doua a fost blocată în barele de protecție a ferestrei. A fost provocat un mic incendiu, care a fost stins rapid.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne al PMR, mașina era pe numere străine, fără a se specifica și despre ce țară este vorba.

În regiunea separatistă Transnistria, controlată de Rusia, există până pe 25 mai un „nivel roșu de pericol terorist”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...