Atenție: Instagram cere acum ceva ce poate nu ai fi vrut să îi dai

Instagram solicită acum și data nașterii, dacă nu i-a fost precizată de către utilizator anterior, și în cele din urmă nu poate fi folosit profilul de pe rețeaua socială dacă nu i se va da această informație personală.

Anunțul a fost făcut de compania Facebook, care deține platforma bazată pe imagini. Instagram le va cere utilizatorilor data nașterii, atunci când deschid aplicația. Dacă un utilizator nu-și va preciza imediat data nașterii, va primi notificări de câteva ori, pentru ca, în final, să-i fie restricționat accesul la rețea până când va da această informație personală.

Mai mult, Instagram va folosi o tehnologie de inteligență artificială pentru a verifica dacă utilizatorii mint sau își dezvăluie data reală a nașterii. Sistemul se bazează pe postările anterioare, în principal. Compania Facebook precizează că face acest lucru pentru a proteja utilizatorii minori de conținutul nepotrivit de pe Instagram.

De asemenea, compania lui Mark Zuckerberg vrea să și profileze mai bine utilizatorii de Instagram, pentru a le furniza conținut relevant în rețea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...