Atenție: Instagram cere acum ceva ce poate nu ai fi vrut să îi dai

Instagram solicită acum și data nașterii, dacă nu i-a fost precizată de către utilizator anterior, și în cele din urmă nu poate fi folosit profilul de pe rețeaua socială dacă nu i se va da această informație personală.

Anunțul a fost făcut de compania Facebook, care deține platforma bazată pe imagini. Instagram le va cere utilizatorilor data nașterii, atunci când deschid aplicația. Dacă un utilizator nu-și va preciza imediat data nașterii, va primi notificări de câteva ori, pentru ca, în final, să-i fie restricționat accesul la rețea până când va da această informație personală.
Mai mult, Instagram va folosi o tehnologie de inteligență artificială pentru a verifica dacă utilizatorii mint sau își dezvăluie data reală a nașterii. Sistemul se bazează pe postările anterioare, în principal. Compania Facebook precizează că face acest lucru pentru a proteja utilizatorii minori de conținutul nepotrivit de pe Instagram.

De asemenea, compania lui Mark Zuckerberg vrea să și profileze mai bine utilizatorii de Instagram, pentru a le furniza conținut relevant în rețea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...