Atenție la Netflix: Festival de stand-up comedy, cu mai mult de 100 de staruri

Netflix a anunţat că organizează în primăvara anului viitor un festival de stand-up comedy la care vor participa, între alţii, Dave Chappelle, Kevin Hart, Amy Schumer, Jane Fonda, Lily Tomlin, Jerry Seinfeld şi John Mulaney.

„Netflix Is A Joke: The Festival” va avea loc la Los Angeles, timp de 11 zile, iar lineup-ul cuprinde 130 de comedianţi, potrivit The Hollywood Reporter. Reprezentaţiile din festival vor fi susţinute în 25 de spaţii, inclusiv The Greek Theater şi The Hollywood Bowl. Îşi vor da concursul, între alţii, Gabriel “Fluffy” Iglesias, care va deveni primul comic de stand-up ce va susţine o reprezentaţie pe Stadionul Dodger şi Kevin Hart, cap de afiş la Crypto.com Arena (fostul Staples Center).

În program este inclus şi un eveniment LGBTQ+ Celebration care îi va aduce laolaltă pe Margaret Cho, Tig Notaro, Wanda Sykes, Eddie Izzard şi Sandra Bernhard, între alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...