Atenţie şoferi: Escroci pe marginea drumului

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, pe DN6, între Caransebeş și Timişoara, în timp ce încercau să obţină bani de la şoferii care treceau pe acolo oferindu-le bijuterii false contra unor sume de bani.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și tentativă la înșelăciune și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi au înregistrat cum indivizii se plâng că nu au de unde să cumpere lei. Aceştia îi oferă şoferului un ghiul, chipurile din aur, şi cer o sumă modică pentru a-și cumpăra benzină.

Şoferul îşi dă seama că inelul nu este din aur si din fericire, nu a picat în plasa lor.

Un alt bărbat însă a luat de bună povestea celor doi şi le-a schimbat 150 de dinari, care valorează aproximativ şapte lei, cu 200 de lei.

Asta pentru că indivizii i-au spus că cei 150 de dinari valorează 600 de lei. Cei doi escrocii sunt acum cercetaţi pentru înşelăciune.

Cele două persoane persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole