Atenție șoferi! Restricţii de circulaţie în Vâlcea, pe DN 7 şi DN 67, pentru efectuarea de lucrări

Marți, mai multe restricţii de trafic sunt impuse pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, pentru a permite efectuarea de lucrări la partea carosabilă.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că, marți, mai multe restricții de trafic sunt impuse pe DN 7 Râmnicu Vâlcea- Sibiu și DN 67 Râmnicu Vâlcea- Târgu Jiu, pentru a permite lucrări pe partea carosabilă.

Conform sursei citate, marți, în funcţie de condiţiile meteorologice, sunt impuse mai multe restricţii de trafic pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, pentru a permite efectuarea de lucrări la partea carosabilă, astfel:

– DN 7, km. 199 – 200, pe raza localității Călimănești, județul Vâlcea, se lucrează la decolmatare șanțuri și îndepărtare viituri. Înintervalul orar 08:00 – 16:00, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație;

– DN 67, km. 141 – 146, pe raza localității Slătioara, județul Vâlcea, se execută lucrări de reparații asfaltice. Între orele 07:00 – 18:00, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație;

– DN 67, km. 174 – km 182, pe raza localitățiilor Bunești și Bârzești, județul Vâlcea,  se execută lucrări de reparații asfaltice. În intervalul orar 07:00 – 18:00, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor şi să circule cu prudenţă sporită

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole