Atenție șoferi! Sunt restricţii de circulaţie pe A1 Sibiu – Deva

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva sunt impuse restricţii de circulaţie având în vedere că în anumite zone se efectuează lucrări la carosabil, anunță Centrul INFOTRAFIC din cadrul Poliției Române.

Sursa citată menționează că până marţi, pe autostrada A1 pe sensul dinspre Deva către Sibiu, pe tronsonul kilometric 245 – 244+300 metri (municipiul Sibiu), circulaţia este restricţionată pe banda a doua în vederea efectuării unor lucrări de reparaţie a rosturilor de dilataţie.

De asemenea, se vor mai executa lucrări, cu restricţionarea traficului, după cum urmează:

* km 370-369, sunt instituite restricţii de circulaţie pentru prima bandă şi banda de urgenţă, sensul Deva – Sibiu, pe raza localităţii Şoimuş, în vederea efectuării de lucrări de reparaţie rosturi dilatare, până la ora 16,30;

* km 391-412 C1+C2, în jurul localităţii Ilia sunt instituite restricţii de circulaţie pentru banda de urgenţă, pe ambele sensuri de circulaţie; se desfăşoară lucrări de prelevare probe asfalt – până la ora 18,30;

* km. 264+400 – 264 C2, în jurul localităţii Cristian – instituită restricţie de circulaţie pentru banda de urgenţă, pe sensul Deva – Sibiu; lucrări reparaţii tunel, până la ora 16,00.

Se recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...