Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane de asigurați, buni de plată

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul.

FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale unor persoane cu funcții importante din ASF au decis sa creeze noi locuri de muncă bine plătite, pentru că e frumos ca banii să rămână in familie.

FGA se ocupă de cadavrele firmelor de asigurări devalizate de acționari sub protecția marii familii numită Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Iar corupția și incompetența din ASF și FGA o vede orice locuitor al acestei țări, mai puțin procurorii de la DNA care sunt preocupați să prindă polițiștii care primesc mită o pizza.

ASF a livrat în ultimii ani multe cadavre ale unor firme celebre care vindeau hârtii sub denumirea de polițe RCA, garantate de către ASF. Amintim Astra Asigurări a lui Dan Adamescu, Carpatica Asig a sibianului Carabulea, City Insurance a lui Dan Odobescu – cumnatul lui Adrian Năstase, și a celebrului Euroins – firma deținuta de un grup dubios din Bulgaria cu ramificații puternice în Rusia. Schema este simplă: asigurătorul este lăsat câțiva ani să fure protejat de conducerile ASF, după care tot ASF îi cere și obține de la instanță falimentul, astfel încât acționarii societăților de asigurări nu pot fi trași la răspundere, vina fiind a ASF, care la rândul ei are protecție de la multe servicii de forță din România, dar mai ales de la Parlamentul României, cel care ar trebui să intervină imediat, fiindcă ASF se află sub control parlamentar.

Doar paguba ultimelor 2 companii de asigurări care au intrat în faliment (City Insurance și Euroins) este estimată la 3 miliarde de euro conform CITR!

Auziți, domnule Ciolacu?

3 miliarde de euro au creat pagubă niște șmecheri care au cumpărat protecție de la ASF, Oficiul împotriva spălării banilor și de la alte instituții de forță.

Cei din ASF sunt primii responsabili, și cu toate astea sunt în funcții și își acordă prime de performanță, primă de ziua ASF-ului, asta pe lângă majorările de salariu, ASF având protecția Parlamentului.

Nicu Marcu, președintele ASF, omul susținut de către PNL și PSD pentru această funcție, și-a majorat salariul cu 32% doar în ultimul an, ajungând să încaseze lună de lună peste 20.000 de Euro + diverse prime. Chiar și Președintele Franței sau al Americii sunt invidioși pe Nicu Marcu.

Dl. Nicu Marcu s-a gândit în vara asta să își planteze un om de-al lui în conducerea FGA, în persoană Ancăi Verescu, o simplă juristă, dar fina directorului juridic al ASF, Mădălina Mușat.

Pentru postul de director general al FGA, retribuit cu aproape 10.000 de euro pe lună, au intenționat să candideze și alte persoane cu experiență din FGA, dar aceștia au fost convinși într-o discuție tete a tete cu Nicu Marcu, că dacă ar candida și-ar pune în pericol locurile de muncă. Au fost rapid convinși să își retragă dosarele de candidatura la șefia FGA, așa că la concurs s-a prezentat doar protejata penelistului Nicu Marcu, și, conform înțelegerii, fiind singura candidată, a și câștigat. DNA ar putea să cheme foștii candidați să îi întrebe de ce au renunțat să mai candideze. Va face asta DNA ?

După preluarea funcției de conducere a FGA, Anca Verescu a făcut două lucruri:

În primul rând, să îl angajeze pe tânărul de 59 de ani, George Voinescu, fost general SRI și fost șef de cabinet al președintelui ASF, Nicu Marcu, până în 31 August 2023. Generalul Voinescu va ocupa la FGA poziția de consilier al directorului.

A două decizie importantă luată de protejata lui Nicu Marcu a fost să meargă în concediu, că e păcat să începi noul job de director general al FGA fără un binemeritat concediu. Anca Verescu, înainte de a ocupă această funcție, a lucrat unde oare? Sigur, ca juristă la ASF, fiind subalterna Mădălinei Mușat, director juridic al ASF și nașa Ancăi Verescu.

În episodul următor vom prezenta intervențiile care au avut loc la FGA, astfel încât banii de despăgubiri pe care românii îi așteaptă de mulți ani de zile de la Euroins și City Insurance, au fost încasați cu prioritate de anumite companii, apropiate de Nicu Marcu și de vicepreședintele sectorului de asigurări din ASF, Cristian Roșu, dar și de apropiați din conducerea FGA. De asemenea, vă vom prezenta cum FGA face praf sute de mii de euro pe lună din banii românilor, plătind angajați cu 5.000 de Euro/lună/angajat, ca aceștia să facă banale tabele excel privind plata restituirilor de primă RCA la City și Euroins, calcule banale aritmetice care pot fi făcute de orice student pe salarii de 10 ori mai mici, asta în timp ce sute de mii de români așteaptă ca inginerii de daune să le soluționeze și plătească despăgubirile datorate de ani de zile de FGA.

23 COMENTARII

 1. Ciolacu trebuie demis.Vrea marirea taxelor si impozitelor pentru cataii de partid si luxul specialilor.I s-a umflat capul ala gol .

  ASF trebuie desființată. CNA,ANRE,CCR,jandarmerie ,politie locala institutii mafiotizate total care lucreaza impotriva cetatenilor trebuiesc desfiintate.
  Cu banii de la aceste institutii inutile si toxice pot fi facute investitii si dati bani copiilor si batranilor.

  • Cu M.
   Nu Șuie.
   De trei ori m
   La Șuie.
   E m de la Marcu Musat Marilena
   Cum au dat ei asiguratilor.
   Merita zecile de mii euro dupa ce au dat ei șuie asiguratilor.
   Suie cu m paparudelor astea si securistilor
   Șuie Marcu! Șuie Musat! Șuie Verescu! Șuie Rosu! Șuie scarbe si securisti vanduti bulgarilor!

 2. Romania merita data afara din UE.
  In orice alta țara, dacă aveau loc astfel de tunuri financiare, conducerea instituției de supraveghere era arestata. La noi, lupta împotriva corupției este o simpla lozinca. Trântorii de la DNA prefera sa se prescrie faptele și sa împlinească 47 de ani ca sa poate ieși liniștiti la pensia specială.

 3. Cum iti permiti? Nerusinosule! Nu iti e unpic rusine nesimtitorule?
  Fina mai frumi ca cea mai frumi dintre toate frumiile din imparatie nici nasa Musat nu e
  Cum insinuezi ceva fals?
  Cele mai frumi dasteptele lu Nea Nicu. Nu sint ele de la tzara de loc. Nici poame stricate.
  Nu e adevarat ca se zice ca scroafa si copacul. Mai e alte scroafe urcate in pozitii indecente la ASF. De ce zici doar de ele?
  Frumiile finele s-au cocotat ca au meritat.
  Nu ca Nea Nicu ar iubi prostia josnica. Nu e adevarat. Nea Nicu e genial. Cel mai corect om.
  Nea Nicu a adus la ASF doar profesionisti buni nu securisti prosti.
  Stie Odobescu si bulgaroiu Euroins mai bine
  A castigat Vereasca frumi cea dasteapta ca a meritat
  A ajutat Euroins tot timpul cat era la ASF.
  La frumiile Verescu Musat viata a inceput cu m
  M de la Marcu.
  Deci nu e cu Șuie.
  E cu M.arcu

 4. […] În episodul următor vom prezenta intervențiile care au avut loc la FGA, astfel încât banii de despăgubiri pe care românii îi așteaptă de mulți ani de zile de la Euroins și City Insurance, au fost încasați cu prioritate de anumite companii, apropiate de Nicu Marcu și de vicepreședintele sectorului de asigurări din ASF, Cristian Roșu, dar și de apropiați din conducerea FGA. De asemenea, vă vom prezenta cum FGA face praf sute de mii de euro pe lună din banii românilor, plătind angajați cu 5.000 de Euro/lună/angajat, ca aceștia să facă banale tabele excel privind plata restituirilor de primă RCA la City și Euroins, calcule banale aritmetice care pot fi făcute de orice student pe salarii de 10 ori mai mici, asta în timp ce sute de mii de români așteaptă ca inginerii de daune să le soluționeze și plătească despăgubirile datorate de ani de zile de FGA, arată Puterea. […]

 5. […] În episodul următor vom prezenta intervențiile care au avut loc la FGA, astfel încât banii de despăgubiri pe care românii îi așteaptă de mulți ani de zile de la Euroins și City Insurance, au fost încasați cu prioritate de anumite companii, apropiate de Nicu Marcu și de vicepreședintele sectorului de asigurări din ASF, Cristian Roșu, dar și de apropiați din conducerea FGA. De asemenea, vă vom prezenta cum FGA face praf sute de mii de euro pe lună din banii românilor, plătind angajați cu 5.000 de Euro/lună/angajat, ca aceștia să facă banale tabele excel privind plata restituirilor de primă RCA la City și Euroins, calcule banale aritmetice care pot fi făcute de orice student pe salarii de 10 ori mai mici, asta în timp ce sute de mii de români așteaptă ca inginerii de daune să le soluționeze și plătească despăgubirile datorate de ani de zile de FGA, arată Puterea. […]

 6. […] În episodul următor vom prezenta intervențiile care au avut loc la FGA, astfel încât banii de despăgubiri pe care românii îi așteaptă de mulți ani de zile de la Euroins și City Insurance, au fost încasați cu prioritate de anumite companii, apropiate de Nicu Marcu și de vicepreședintele sectorului de asigurări din ASF, Cristian Roșu, dar și de apropiați din conducerea FGA. De asemenea, vă vom prezenta cum FGA face praf sute de mii de euro pe lună din banii românilor, plătind angajați cu 5.000 de Euro/lună/angajat, ca aceștia să facă banale tabele excel privind plata restituirilor de primă RCA la City și Euroins, calcule banale aritmetice care pot fi făcute de orice student pe salarii de 10 ori mai mici, asta în timp ce sute de mii de români așteaptă ca inginerii de daune să le soluționeze și plătească despăgubirile datorate de ani de zile de FGA, arată Puterea. […]

 7. Nu conteaza limba romana
  Conteaza doar nea Nicu ce vrea el Suie nea Nicu
  Nici Suie Nicu nu stie limba romana si asta nu l-a oprit pana acum
  Suie Nicu vrea liniste sa se angajeze trwepanatii lui peste tot
  Spre binele Euroins si viitorul supravegheatilor ASF
  Moamaa acu sa te ti ce o s-o consilieze Voinescu de o sa decoleze FGA de pe orbita de atata desteptaciune

 8. […] În episodul următor vom prezenta intervențiile care au avut loc la FGA, astfel încât banii de despăgubiri pe care românii îi așteaptă de mulți ani de zile de la Euroins și City Insurance, au fost încasați cu prioritate de anumite companii, apropiate de Nicu Marcu și de vicepreședintele sectorului de asigurări din ASF, Cristian Roșu, dar și de apropiați din conducerea FGA. De asemenea, vă vom prezenta cum FGA face praf sute de mii de euro pe lună din banii românilor, plătind angajați cu 5.000 de Euro/lună/angajat, ca aceștia să facă banale tabele excel privind plata restituirilor de primă RCA la City și Euroins, calcule banale aritmetice care pot fi făcute de orice student pe salarii de 10 ori mai mici, asta în timp ce sute de mii de români așteaptă ca inginerii de daune să le soluționeze și plătească despăgubirile datorate de ani de zile de FGA, arată Puterea. […]

 9. Oameni rai! Radeti de sarmanu suprastelaru generalisim ultrapotent in asigurari :))
  Mistouri de invidiosi
  O sa vedeti cum prinde aripi FGA cu asa echipa fortza
  Multumim draga Nicu.
  N-a vazut FGA pana acum asa talente si atatea stele :))

 10. Verescu a dat concurs? Ce gluma tampita
  Concurs cu Marcu. A ascultat-o la lectie
  Model nasa Musat. Concurs fara concurenti.
  Voinescu primul a dat concurs.
  A recitat Oda bucuriei ca a luat salariile de plecare si vin si primele

 11. Lichidati carcalaci malefici Marcu Musat Voinescu Verescu Rosu
  Gandacii de bucatarie si ei supravietuiesc oricarui cataclism
  Promoveaza dupa cataclismul Euroins. Isi mai trag si marire de 32%
  Vereasca doar 10.000 plata in avans ca e ea fina.
  Cine fura impreuna se promoveaza impreuna si unii pe altii.
  Relatia perfecta pana cand moartea ii va desparte :)))

 12. Mica o fi. Da fara viagra :))
  Ceea ce va dorim si voua, imbatranitilor in rele.
  Cand nici viagra nu misca, trece cu miile de euro si functiile de consilier.
  Panseaza suferinta rea. Altfel barbatusii incep sa fie isterici.
  Uite cum e Marcu :))

 13. Drogomaneala cu viagra da tupeu de borfasi. De asta Marcu si Voinescu sint ca scapati din Africa foametei. Pana in ultima secunda isi trag posturi, masini, salarii, prime si platesc serviciile prestate.
  Decenta e foarte departe de ei.
  Creiere de jeleu si orgoliile de meschini
  scurcircuitate da la viagra.
  Bre Domnul Ciolacu, cum se poate asa tupeu la jeleul SRI?
  Faceti ceva!
  Clanu Marcu Musat profuta ca nu luati masuri si nu dau drumul la ciolane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole