Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni: Un avion reclama scurgeri de combustibil

Un avion care semnala scurgeri de combustibil a efectuat o aterizare de urgență la Aeroportul Otopeni, în dimineața zilei de vineri. Conform sursei citate, aeronava în cauză a fost escortată de către echipaje de pompieri.

Zborul cu numărul TWI797 al companiei Tailwind Airlines, care se deplasa pe ruta Antalya-Praga, a fost nevoit să solicite aterizarea de urgență la Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice legate de scurgeri de combustibil.

La ora 07.28, avionul, având la bord 112 pasageri și 6 membri ai echipajului, a aterizat în condiții de siguranță. După aterizare, s-a efectuat o inspecție de către echipajele de pompieri, care nu au confirmat existența scurgerilor de combustibil.

Mecanicii vor efectua verificări amănunțite ale instrumentelor de bord, iar în funcție de rezultatele acestor verificări, se vor lua măsurile necesare.

La ora 07.28, avionul a aterizat în condiții de siguranță și urmează să își reia zborul către destinația sa finală, Praga, după ce vor fi efectuate verificările tehnice necesare. Traficul aerian la Aeroportul Otopeni s-a desfășurat în mod normal, fără nicio problemă, datorită profesionalismului echipelor de la Compania Națională Aeroporturi București, recunoscută la nivel internațional pentru experiența și eficiența sa în acest domeniu, apreciată de toți marii operatori aerieni.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole