Atunci când inviți un urs la dans, cine decide când se termină dansul? Părerea The New York Times

O vizită la nivel înalt, în Rusia, va fi urmărită cu un mare interes de presă și nu numai, potrivit previziunilor analiștilor străini. Data acestui evniment nu a fost încă precizată.

Este vorba despre o posibilă vizită pe care noul cancelar german, Olaf Scholz, ar urma să o facă la Moscova. Comentând un anunț de acum două zile al cancelarului german, cotidianul moscovit Pravda titrează că “vizita lui Scholz la Putin va enerva Washingtonul și Kievul”.

Cotidianul estimează că, date fiind poziția partidului său și riscurile economice, cancelarul Scholz nu are de gând să declare un război de sancțiuni împotriva Rusiei”. Cât despre tratativele Occidentului cu Rusia, un articol din ziarul american The New York Times face o anume observație invocând un proverb rusesc: “Atunci când inviți un urs la dans, nu tu decizi când se termină dansul, ci ursul”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...