Au apărut cazuri: Navă de croazieră „covidată”

Publicat: 06 aug. 2021, 14:00, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
Au apărut cazuri: Navă de croazieră „covidată”

Compania americană Carnival Cruise Line a impus o nouă politică pentru turişti, după detectarea „unui mic număr de cazuri de COVID-19” la bordul uneia dintre navele sale de croazieră.

Turiștii sunt acum obligaţi să poarte mască în unele zone interioare ale navei. Firma nu a precizat câte anume cazuri au fost depistate la bordul navei Carnival Vista, care a ridicat ancora din portul Galveston, în statul american Texas.

Toţi călătorii, inclusiv cei vaccinaţi, trebuie să poarte mască

Călătorii depistaţi drept pozitivi se află în prezent în izolare, iar contactele acestora au fost, de asemenea, testate, subliniază Carnival Cruise Line într-un comunicat. Potrivit noii politici adoptate, 95% dintre turiştii care se îmbarcă pe navele de croazieră trebuie să fie complet vaccinaţi, iar toţi călătorii, inclusiv cei vaccinaţi, trebuie să poarte mască în anumite zone interioare.

Personalul de bord este complet vaccinat, a precizat compania Carnival Cruise Line. De asemenea, toţi turiştii trebuie să aibă un test negativ, PCR sau antigen, făcut cu cel mult trei zile înainte de îmbarcare. Noile reguli rămân în vigoare până la data de 31 octombrie, potrivit CNN Internațional și RADOR.