Incident grav într-un post de Poliție din Giurgiu: a dispărut un încărcător de pistol, dar și mai multe gloanțe

Lipsa muniției a fost semnalată în urmă cu două zile, la postul de Poliție Mihăilești, însă până luni, reprezentanții IJP Giurgiu nu au avut nicio reacție.

La sfîrșitul săptămânii trecute, presa locală din Giurgiu semnala un incident extrem de grav petrecut într-un post de Poliție din județ, mai exact la Mihăilești. Jurnaliștii arătau că ”întâmplător, un dispecer a descoperit faptul că din camera de armament a fost sustras sau s-a pierdut un încărcător de pistol Beretta şi 17 cartuşe de 9 mm” și că ”nimeni nu ştie de când lipseşte armamentul şi cum a dispărut, ordinul pe zi pe unitate fiind să se muşamalizeze cât se poate incidentul.”

Luni, cazul a ajuns în atenția presei naționale, așa că cei din conducerea Inspectoratului Județean au fost nevoiți să ”iasă” cu o poziție oficială, declarând că ”s-au dispus verificări după ce poliţiştii din oraşul Mihăileşti au constatat că încărcătorul unui pistol din dotare lipseşte”:

„La data de 8 ianuarie a.c., personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Mihăileşti a constatat lipsa unui încărcător de pistol. În baza sesizării, conducerea I.P.J Giurgiu a dispus efectuarea de verificări” au transmis, luni, la solicitarea News.ro, oficialii IPJ Giurgiu, Aceştia menţionează că în situaţia în care vor fi constatate fapte de natură disciplinară, în cauză vor fi dispuse măsuri legale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...