Au fost aprinse luminile de Crăciun la Bethleem (VIDEO)

Municipalitatea din Betleem a inaugurat sâmbătă, cu un concert și un foc artificii impresionant, bradul de Crăciun instalat în Piața Manger, lângă Biserica Nașterii Domnului, potrivit basilica.ro.

Aprinderea luminilor de Crăciun a fost precedată de un concert de muzică și dansuri tradiționale și un foc de artificii la care au participat numeroși localnici. Bradul uriaș instalat în apropierea Bisericii Nașterii Domnului are în vârf o stea roșie care simbolizează Steaua Magilor. Biserica Nașterii Domnului din Betleem (foto sus, în fundal) este una dintre cele mai vechi biserici creștine din lume, ridicată de Sfânta Împărăteasă Elena în 339 deasupra Peșterii în care Maica Domnului L-a născut pe Mântuitorul Iisus Hristos.

Israelul și-a închis granițele pentru două săptămâni într-un efort de a împiedica răspândirea tulpinii Omicron a coronavirusului SARS-Cov-2. Sărbătorile de Crăciun reprezintă de obicei cel mai important sezon turistic pentru oraș, dar acesta este al doilea an în care pandemia împiedică pelerinii și turiștii străini să ajungă la Betleem în preajma Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...