Au fost aprinse luminile de Crăciun la Bethleem (VIDEO)

Municipalitatea din Betleem a inaugurat sâmbătă, cu un concert și un foc artificii impresionant, bradul de Crăciun instalat în Piața Manger, lângă Biserica Nașterii Domnului, potrivit basilica.ro.

Aprinderea luminilor de Crăciun a fost precedată de un concert de muzică și dansuri tradiționale și un foc de artificii la care au participat numeroși localnici. Bradul uriaș instalat în apropierea Bisericii Nașterii Domnului are în vârf o stea roșie care simbolizează Steaua Magilor. Biserica Nașterii Domnului din Betleem (foto sus, în fundal) este una dintre cele mai vechi biserici creștine din lume, ridicată de Sfânta Împărăteasă Elena în 339 deasupra Peșterii în care Maica Domnului L-a născut pe Mântuitorul Iisus Hristos.

Israelul și-a închis granițele pentru două săptămâni într-un efort de a împiedica răspândirea tulpinii Omicron a coronavirusului SARS-Cov-2. Sărbătorile de Crăciun reprezintă de obicei cel mai important sezon turistic pentru oraș, dar acesta este al doilea an în care pandemia împiedică pelerinii și turiștii străini să ajungă la Betleem în preajma Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...