Alte trei cazuri de infectare cu Omicron. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 11

Ministerul Sănătății a raportat, astăzi, alte trei cazuri de infectare cu varianta Omicron a Sars-CoV-2. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns, astfel, la 11.

„Încă două cazuri noi cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate astăzi, 15.12.2021,  în România. Este vorba despre două femei în vârstă de  41 de ani, respectiv 39 de ani din București. Una dintre acestea a călătorit în Marea Britanie, iar cea de -a doua este contact direct a unor persoane care au călătorit tot în Marea Britanie. Ambele persoane sunt vaccinate anti-Covid 19, starea lor de sănătate fiind una bună”, a anunțat inițial Ministerul Sănătății.

Ulterior, instituția a revenit și a mai raportat un caz de infectare cu Omicron.

„Actualizare date cazuri OMICRON. Astăzi, 15 decembrie 2021 a fost confirmat și al 11 -lea caz de infectare cu varianta OMICRON a virusului Sars-Cov-2. Este vorba despre o femeie în vârstă de 31 de ani din București, fără istoric de călătorie în afara țării. Persoana este vaccinată anti -Covid 19 cu schema completă de vaccinare, iar starea ei de sănătate este una bună”, a mai raportat instituția.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...