Au început pregătirile pentru Hangariada! Festivalul despre care, poate, n-ai știut

Între 27 și 29 mai 2022, va fi organizat la Iași festivalul Hangariada, singurul eveniment din țară care combină, timp de trei zile, show-urile aviatice, arta și muzica.

După o pauză de doi ani, cauzată de situația pandemică, Hangariada revine. Este considerat unul dintre cele mai iubite festivaluri din zona Moldovei.

La ediția anterioară au participat aproape 22.000 de oameni, atât ieșeni, cât și turiști din întreaga țară, veniți fie să se bucure de festival, fie să profite de ocazia de a sări cu parașuta. Pentru ediția aceasta, am răspuns și mai atent nevoilor publicului și am adus diversitate în ceea ce privește activitățile, rămânând totodată concentrați pe „artă și zbor”, esența festivalului, la care se adaugă și concertele live de pe aerodrom”, spune Adrian Narcis Macovei, coorganizator Hangariada. Timp de trei zile de mai, festivalierii prezenți la Hangariada vor avea parte de show-uri aviatice, zboruri cu planorul, salturi cu parașuta, concerte cu muzică live de la artiști locali și naționali, expoziții și instalații de artă, cel mai mare parc de joacă pentru copii din zona Moldovei, zone de relaxare, zone de mâncare și băutură, artizani și multe alte surprize, pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.

„Zborul este cel care mă face să mă simt liber, să visez”

Hangariada este un festival de artă, muzică și zbor, organizat în fiecare an la Iași, cu sprijinul și găzduirea Aeroclubului României (organizatorii sunt Asociația Blueberry și Barbă Lată Events, cu sprijinul Aeroclubului „Alexandru Matei”). Ediția de anul acesta va impune, pe lângă măsurile de siguranță, și achiziționarea unui bilet, care oferă acces la activitățile din interiorul festivalului. „Zborul este cel care mă face să mă simt liber, să visez, să văd totul din altă perspectivă. Și atunci, de ce să nu combinăm zborul cu muzica și cu arta și să creăm trei zile în care să ne bucurăm de tot ce e în jurul nostru, alături de prieteni, familie, oameni faini? Hangariada înseamnă trei zile de relaxare, în aer liber, trei zile în care oamenii cu suflet liber își întind aripile și găsesc împreună echilibrul între artă, muzică și zbor”, declară și Teofil Bozbiciu, coorganizator Hangariada.

Întreg programul și toate informațiile despre ediția 2022 a festivalului vor fi disponibile cât de curând pe site-ul oficial al evenimentului, pe pagina de Facebook, plus contul de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...