Au încercat să evite un pieton, dar în final s-au ciocnit și l-au lovit mortal

O tragedie de nedescris a avut loc pe DJ 204E, la ieșire din Panciu spre Haret, unde un pieton care circula pe marginea unui drum județean a murit după ce a fost acroșat de două mașini care, în încercarea de a-l evita, s-au ciocnit.

Din primele cercetări, în accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară. Șoferii ar fi observat pietonul care mergea pe marginea părţii carosabile a drumului judeţean cu o singură bandă pe fiecare sens de mers şi ar fi încercat să îl evite, însă până la urmă, el a fost lovit mortal, fiind acroşat în urma coliziunii celor două autovehicule.

Potrivit poliţiei, în urma accidentului au mai fost rănite trei persoane, respectiv cei doi șoferi şi un pasager al unuia dintre autovehicule.

Ambii șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca Serviciul de Medicină Legală să stabilească dacă pietonul era beat.

 Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...