Au scufundat ucrainenii și Fregata Amiral Makarov a rușilor?

Se pare că Neptun, zeul mărilor, a împărțit și el apele și-și arată, după cum se pricepe mai bine, simpatia pentru una dintre cele două părți ale războiului din Ucraina. Recte, el ține, după cum o arată evidența, cu Zelenski și-ai lui.

Căci, după crucișătorul Moscova, al rușilor, desigur, scufundat după cum s-a afirmat de rachetele ucrainene, acum Fregata rusă Amiral Makarov pare să fi avut aceeași soartă. Adică a fost lovită și scufundată.

Acest lucru a fost dezvăluit de deputatul ucrainean Oleksiy Goncharenko, iar Forbes a scris știrea pe site-ul său în engleză. Se pare că tot o rachetă Neptun, ca și în cazul crucișătorului Moscova, ar fi fost cea care a dat această lovitură de grație.

Chiar zilele astea Washington Post și New York Times au titrat, citând surse cărora le-au păstrat anonimatul, că americanii i-ar fi ajutat pe ucraineni să se ocupe de crucișătorul Moskva. Oficialii americani au negat această informație.

Dinspre partea ucraineană nu a venit nicio confirmare oficială în legătură cu Fregata Amiral Makarov. Dinspre cea rusă se vorbește despre un incendiu declanșat pe navă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...