AUR cere PSD și USR PLUS să voteze la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită PSD și USR PLUS să voteze transparent moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, pentru a înlătura orice suspiciune.

Ca să nu mai existe discuții în spațiul public cu privire la șansele pe care moțiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD și USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, așa cum vor proceda și parlamentarii AUR. Guvernul Cîțu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcție”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

PSD a practicat un joc dublu în ultimele săptămâni, așa că vrem să își asume un vot în văzul tuturor românilor. A venit vremea ca PSD să arate: este la putere sau în opoziție? Susține acest Guvern și măsurile sale liberticide? Susține discriminările, interdicțiile, obligativitatea vaccinării, falimentarea economiei naționale, îndatorarea țării până la un prag de nesuportat? De asemenea, reprezentanții USR PLUS au ocazia să arate marți la vot că nu au niciun fel de aranjamente de culise”, a precizat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...