AUR îl vrea pe Iohannis la mitingul Unirii, nu la golf

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naționale, pentru a constata la fața locului cât de dorit mai este de români în funcția prezidențială.

Dacă vrea să fie președintele tuturor românilor, și nu doar al PNL, Klaus Iohannis este așteptat pe 1 decembrie, la ora 8, în fața gării din Alba Iulia, la marșul studenților basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Națională. Acesta va fi și un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Îl invităm pe președintele <<statului eșuat>> să vină în fața românilor și să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Națională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eșuat și cum ar vedea el renăscând din propria cenușă o țară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic. De asemenea, suntem convinși că românii vor ști să aprecieze intimidările, amenințările și constrângerile la care au fost supuși în ultima vreme și că îi vor mulțumi pe măsură”, a transmis și senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Programul manifestațiilor de la Alba Iulia începe la ora 8, cu un marș al studenților basarabeni care vor unirea cu România. Peste 3000 de participanți și-au anunțat participarea la eveniment.

1 COMENTARIU

  1. Președintele României, Klaus Iohannis, a ieșit drept salvatorul statului de drept. Din acest stat de drept Nu mai rămâne mare lucru din acest rol. Este a treia oară într-un an când țara primește un nou guvern. Susținătorii mișcării de protest se simt trădați. Miza politicianului pervers şi corupt este suma uriașă primită de la UE, de aproape 80 de miliarde de euro. ”Într-un guvern în care nici un ministru nu are intenții reformiste serioase, acești bani sunt mai ușor de cheltuit și risipit pe apa morii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole