AUR înregimentează artileria grea pentru luptele de stradă viitoare

Publicat: 25 dec. 2023, 20:39, de Andrei Ceausescu, în Pamflet , ? cititori
AUR înregimentează artileria grea pentru luptele de stradă viitoare

Artileria ușoară a AUR s-a dat în stambă de mai multe ori în Parlament. Ultima oară, Simion i-a zburat telefonul din mână Șoșoacei.

AUR nu se poate prezenta în lupta electorală cu un biet palavragiu și temător de urlătorii din spațiul public. Șoșoacă l-a dovedit că e superioară scandalului, burlescului, nefirescului, grotescului, infectului și metaversului amploiant în care se scaldă iubitorii de Românii verzi și putiniste. Gata, tati, e cazul de achiziții pentru play-off, altfel pățim ca Dinamo și ne  rostogolim în liga a doua.

Și salvarea vine de la băieții cu prea multă prestanță, tati. ”Simioane, Simioane, pumnii mei minte n-are!!!” Angrenajul de partid, aripa bombardieră, își va intra în rol imediat cum trece anul precum străbunii verzi care își altoiau țărăniștii și liberalii prin diverse sate și sătuce, asta înainte de a bubui cu pumnii mei minte n-are urbanizarea de pretutindeni. ”Simioane, Simioane, pumnii mei minte n-are!!!” Ce am dat, dar și ce vom da, băi frate, băi! În AUR toată lumea are facultate. Șefu a făcut ceva cu comunismul, cel Târziu știe mult cu popi și religie, iară noi suntem din glod, din iarbă și cu iarbă.

Viitor de AUR țara noastră are, viitor făr’ de schele dar cu sechele! Și cu iubitori de țară și de patrie, cu spărgători de semințe, și cu tricolor agătaț la balconul de la etajul trei al blocului ceaușist, și cu doar două versuri știute din ”Deșteaptă-te române”. ”Simioane, Simioane, pumnii mei minte n-are!!!”, se aude undeva de după blocurile gri și pline de literatură ce zace încă nedescoperită.

Lamulțan la tuată lumea, la fratele nostru Simion, la soția sa, la tot românu, și la tuate gagicile de la noi din cartier. Și Lamulțan lui Dumnezeu care ne-a făcut pe noi mare!!! Cine nu e AUR, nu e frate cu noi!