Aur pentru echipa românească la Campionatul Internațional de Robotică din Rusia

Echipa Națională de Robotică a României AutoVortex a câștigat locul 1 și medalia de aur la Campionatul Internațional de Robotică FTC Russia 2021, organizat în această săptămână.

În ultimii opt ani, echipa națională de robotică a câștigat la competiția din Rusia doar medalii de aur. Acum, cei șase componenți ai lotului și antrenorul lor sunt hotărâți să atace toate concursurile importante de pe întreg mapamondul, pentru a câștiga în primul rând experiență.

Robotica e cu totul altceva. Tu vezi în realitate ce faci. În informatică parcă nu ai aceeași experiență, nu e aceeași bucurie când îți vezi rezultatul finit. Și ăsta mi se pare cel mai frumos lucru, când vezi ce face un obiect fizic după ce ai scris un cod”, a declarat Răzvan Boabeș, elev la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București, pentru postul național de televiziune, participant la primul său concurs de robotică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...