Soțul Corneliei Catanga nu crede că artista a avut COVID. Nu vrea să o înmormânteze conform protocoalelor

Aurel Pădureanu este revoltat pe medici după moartea soției sale, Cornelia Catanga. De asemenea, Pădureanu nu crede că artista a fost infectată cu COVID-19 și nu vrea să o înmormânteze conform protocoalelor.

Artistul nu crede că soția lui era infectată cu COVID-19 și nu acceptă faptul că trebuie să o înmormânteze conform protocoalelor sanitare. 

“Mă omor în fața spitalului! Cornelia mea nu pleacă într-un sac! Ea trebuie să fie văzută, pupată de cei care au iubit-o”, ar fi spus Pădureanu, potrivit fanatik.ro. 

Trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga se află la morga Spitalului Universitar din Capitală și urmează să fie ridicat, în perioada următoare, de familie, care trebuie să respecte regulile impuse în cazul decesului cauzat de infecția cu coronavirus.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!’, a  mai spus Pădureanu, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, soțul artistei spune că nu are bani pentru înmormântare. Jurnalista Mara Bănică a precizat că Pădureanu are probleme grave financiare și face un apel către Gigi Becali și Gabriela Firea, pentru a-l ajuta cu înmormântarea Corneliei Catanga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...