Aurelian Bădulescu: Decizia îndepărtării Gabrielei Szabo de la CSM, necalculată. Trebuia demis antrenorul Adrian Vasile

Liderul grupului PSD din Consiliul General, Aurelian Bădulescu, dezaprobă schimbarea Gabrielei Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi cere demiterea antrenorului Adrian Vasile şi a membrilor Consiliului de administraţie.

Într-o postare pe Facebook, Aurelian Bădulescu cere şi demisia primarului general, Nicuşor Dan.

„Nicuşor ne spune că s-a consultat cu unii şi cu alţii, fără a-i nominaliza în concret, decizia este una necalculată şi care se va dovedi a fi extrem de neperformantă. În loc să îi demită pe cei direct responsabili de declinul CSM Bucureşti, în frunte cu antrenorul echipei de handbal feminin, domnul Adrian Vasile, pe membrii consiliului de administraţie care au pus beţe în roate performanţei clubului, Nicuşor alege să ia clubul municipal din mâinile unei campioane şi să îl dea unui anonim, pregătind cel mai probabil instalarea unei sinecuri”, scrie Bădulescu.

Directorul general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi, a anunţat primarul general, Nicuşor Dan.

„Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, scrie primarul general, pe Facebook.

El menţionează că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti, „în urma semnalelor primite” din interior.

„Precizez că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti”, scrie primarul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...