Av. Adrian Cuculis despre imaginile accidentului din 2 mai „Fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei și a drogurilor nu a mai putut redresa mașina”

Publicat: 29 sept. 2023, 13:30, de Daria Diaconeasa, în ACTUALITATE , ? cititori
Av. Adrian Cuculis despre imaginile accidentului din 2 mai „Fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei și a drogurilor nu a mai putut redresa mașina”

Avocatul Adrian Cuculis a declarat, vineri 29 septembrie, că imaginile camerelor de supraveghere ale accidentului din 2 mai, în care doi tineri au fost loviți și uciși de Vlad Pascu, arătau că tinerii mergeau în afara părții carosabile.

Imaginile surprinse de către camerele de supraveghere arată clar că în cazul accidentului de la 2 Mai, copiii se aflau în afara părții carosabile și erau organizați în așa fel încât să nu stânjenească traficul rutier. Observate imaginile și traiectoria mașinii cât și bucla pe care a făcut-o, putem spune că fie a vrut să intre în ei, fie din cauza vitezei excesive și a drogurilor consumate nu a mai putut redresa mașina”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Vlad Pascu, tânărul care a omorât doi oameni, drogat fiind, în accidentul din 2 Mai, a fost adus la București pentru a fi audiat la sediul central al DIICOT.

Vlad Pascu a declarat jurnaliștilor, după ce a fost scos în cătușe din mașina poliției, că îi pare rău pentru ce a făcut: ”Îmi pare rău, nu mai pot da timpul înapoi”, aceasta a fost singura declarație a tânărului. Tot astăzi, au fost aduși la sediul DIICOT pentru a fi audiați și părinții lui Vlad.

Potrivit unor surse judiciare, au loc audieri în două dosare penale. Un dosar vizează traficanții de droguri care au alimentat tineri din Capitală proveniți din familii înstărite, inclusiv prieteni din anturajul lui Vlad Pascu. Investigațiile sunt în desfășurare în mai multe locații de lux unde au loc seri exclusive de droguri.

Al doilea dosar o vizează direct pe mama lui Vlad Pascu. Femeia este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul de trafic de droguri în care fiul său a fost implicat.

Soții Pascu au fost chemați să depună mărturie după o mare acțiune organizată în Capitală, în care polițiștii au efectuat 11 percheziții la locuințele suspecților, inclusiv la apartamentul în care locuia mama lui Vlad.