„Aveam 22 de ani, literalmente abia ieșisem din facultate”: Monica Lewinsky spune altceva despre relația cu Bill Clinton

Fosta stagiară de la Casa Albă în perioada 1995 – 1996 a declarat că rolul fostului președinte Bill Clinton, în aventura amoroasă care s-a aflat ani la rând în atenția americanilor, a fost „complet inadecvat”, relatează CNN.

Cred că ceea ce este cu adevărat important să ne amintim astăzi este că nici nu ar fi trebuit să ajungem într-un punct în care consimțământul era întrebarea. (…) Așadar, a fost cu totul nepotrivit ca cel mai puternic om, șeful meu, 49 de ani… Aveam 22 de ani, literalmente abia ieșisem din facultate. Și cred că diferențele de putere sunt un lucru ale cărui consecințe nu le puteam înțelege la 22 de ani. Le înțeleg, evident, foarte diferit la 48 de ani”, a spus Monica Lewinsky, potrivit CNN.

„Aspecte ale lui Bill pe care nu le-am văzut până acum

Relația dintre preşedintele Bill Clinton şi Monica Lewinsky de la finalul anilor ’90 a revenit în atenția publică în contextul în care este subiectul seriei „Impeachment: American Crime Story”, al cărei producător este Lewinsky. În această producție „vedem aspecte ale lui Bill pe care nu le-am văzut până acum”, precizează fosta stagiară de la Casa Albă. De asemenea, referindu-se la serialul de televiziune, Monica Lewinsky a precizat că „sunt atât de mulți oameni care au muncit din greu pentru el și a fost important pentru mine să fie credibil”. De-a lungul anilor, Bill Clinton a reflectat asupra relației sale cu Monica Lewinsky, iar în 2018 sugera că nu îi datorează scuze acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole