Avem dovada! PSD se află în spatele protestelor anti-restricții din țară (Video)

Publicat: 31 mart. 2021, 09:00, de Ziarul Puterea, în News , ? cititori
Avem dovada! PSD se află în spatele protestelor anti-restricții din țară (Video)
PSD si Marian Mina

Printre orașele în care s-au organizat proteste împotriva restricțiilor impuse de autorități se numără și Giurgiu, acolo unde câteva sute de oameni au ieșit în stradă, instigați de un ales local PSD.

Mihăiță Grigore, consilier județean de etnie romă, ales pe listele PSD, este cel care a organizat acțiunile de protest la Giurgiu, mobilizându-și adepții (majoritatea, adolescenți și tineri) prin apeluri pe rețelele sociale.

Instigând la anarhie și nerespectarea legislației, negând vehement toate deciziile autorităților, Grigore s-a transformat în portavocea nemulțumiților din Giurgiu. Cel puțin, așa pare la prima vedere.

Însă în filmarea atașată se poate auzi foarte clar că, de fapt, Mihăiță Grgore nu face altceva decât să respecte niște ordine politice, primite de la șeful saău de partid, fostul președinte al CJ Giurgiu, Marian Mina.

Este dovada clară că, de fapt, toate aceste așa-zise mișcări spontane de protest sunt „opera” PSD – cel puțin la Giurgiu – în ciuda declarațiilor oficiale ale șefilor partidului, care susțin sus și tare că nu au nicio legătură politică cu revolta oamenilor.

Se vede, însă, că în spatele acestor acțiuni „spontane” stă o adevărată „mașină de război” manevrată abil de PSD, iar protestatarii din stradă sunt doar niște marionete, abil manevrate de „păpușarii” PSD.

Și, probabil, Giurgiu nu este singurul caz…