Avem dovada! PSD se află în spatele protestelor anti-restricții din țară (Video)

Printre orașele în care s-au organizat proteste împotriva restricțiilor impuse de autorități se numără și Giurgiu, acolo unde câteva sute de oameni au ieșit în stradă, instigați de un ales local PSD.

Mihăiță Grigore, consilier județean de etnie romă, ales pe listele PSD, este cel care a organizat acțiunile de protest la Giurgiu, mobilizându-și adepții (majoritatea, adolescenți și tineri) prin apeluri pe rețelele sociale.

Instigând la anarhie și nerespectarea legislației, negând vehement toate deciziile autorităților, Grigore s-a transformat în portavocea nemulțumiților din Giurgiu. Cel puțin, așa pare la prima vedere.

Însă în filmarea atașată se poate auzi foarte clar că, de fapt, Mihăiță Grgore nu face altceva decât să respecte niște ordine politice, primite de la șeful saău de partid, fostul președinte al CJ Giurgiu, Marian Mina.

Este dovada clară că, de fapt, toate aceste așa-zise mișcări spontane de protest sunt „opera” PSD – cel puțin la Giurgiu – în ciuda declarațiilor oficiale ale șefilor partidului, care susțin sus și tare că nu au nicio legătură politică cu revolta oamenilor.

Se vede, însă, că în spatele acestor acțiuni „spontane” stă o adevărată „mașină de război” manevrată abil de PSD, iar protestatarii din stradă sunt doar niște marionete, abil manevrate de „păpușarii” PSD.

Și, probabil, Giurgiu nu este singurul caz…

Mai multe articole...

3 COMENTARII

  1. Ai perfecta dreptate!
    Inchizandu-se cluburile, cîrciumile si circulația restricționat după ora 20, nu mai scoti fetițe la produs, nu mai ai cum, unde si cum sa mai vinzi „faina”, nu mai ai cum „sa canti la pian” prin mijloacele de transport, nu mai poti da „ocheana” prin locuințe…. Realizezi cate locuri de munca s-au pierdut?
    Proprietarii de cârciumi si spelunci au rămas pe stoc cu marfa fara acte nevanduta si „caruselul” nu mai se învârte!
    Sa-ti mai spun? Cred ca iti sunt suficiente exemplele!

  2. Modul explicit aș spune pas cu pas în care descrie cum pot fi manipulate protestele, mă face să cred că tipul are experiență multă. probabil, de la cele cu Collrcti de la 10aug2018 și de la toate protestele, multe, când pnl a avut răbdare să stea în opoziție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole