Averile comisarilor Gărzii Naționale de Mediu au fost secretizate

De când gălățeanca Mărioara Artemis Gătej (FOTO) a devenit în acest an comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu instituția a ajuns într-o stare de degringoladă incredibilă.

Ultima „performanță” a managementului de succes implementat de Mărioara Gătej este ștergerea de pe site-ul GNM a tuturor declarațiilor de avere și de interese aferente anului fiscal 2018 și 2019 ale tuturor angajaților de la Comisariatul General, inclusiv a celor care conduc instituția.

Practic, niciunul dintre cei patru conducători ai GNM, adică Mărioara Gătej și cei trei comisari adjuncți – Alexandru Cacoveanu, Marius Octavian Pop și Adrian Bidu, nu și-au postat pe site-ul instituției declarațiile de avere și de interese.

De ce oare? Ce au de ascuns?

2 COMENTARII

  1. Te intrebi ,in era transparentei cum este posibil ca un Gatej sa aterizeze direct din pat sau partid direct acolo unde lumea ,Legea solicita lumina si dreptate?? Posibil ca Ciolanul de la Mediu sa fie suculent si de perspectiva pentru sefi si papusarii lor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...