Averile miliardarilor lumii continuă să crească. Elon Musk și Jeff Bezos se îmbogățesc în pandemie

Averile miliardarilor lumii continuă să crească chiar și în timpul crizei economice provocate de pandemia de coronavirus.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a câştigat în pademie 76,9 miliarde de dolari. Averea sa totală a ajuns la aproximativ 190 de miliarde de dolari.

„Am construit în peste 20 de ani 840 miliarde de dolari, avere pentru alţi oameni. Cred puternic în capacitatea capitalismului şi a pieţelor libere de a rezolva multe din problemele lumii”, a spus și Jeff Bezos.

Elon Musk, cel care deține companiile Tesla și SpaceX, a câștigat de-a lungul anului trecut suma de aproape 140 de miliarde de dolari.

Eric Yuan, fondatorul Zoom, a adunat și el o avere de 15 miliarde de dolari.

„Criza pandemică a schimbat complet aproape tot. O mulţime de utilizatori noi din întreaga lume. Este folosit de şcoli pentru cursuri, pentru orele de dans, folosit la Emmy Award, la show-uri, precum Saturday Night Live”, a declarat Eric Yuan, fondatorul Zoom.

În plină pandemie de coronavirus, averile celor mai bogați 500 de oameni din lume au crescut cu 31%. Averile acestora au ajuns la colosala sumă de 7.600 de miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole