Avertisment venit de la Nelu Tătaru: Avem trei-patru săptămâni grele

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru avertizează că, în următoarea perioadă, este posibil ca România să se confrunte cu o creștere semnificativă a numărului de cazuri de îmbolnăviri.

„Avem trei-patru săptămâni grele pentru a intra pe un platou. Haideți să participăm cu toții la scăderea numărului de cazuri”, a declarat ministrul în timpul vizitei de la Constanța în care a evaluat situația epidemiologică din județ.

Ministrul Sănătății a mai avertizat că orice nou caz de îmbolnăvire poate provoca un focar. „Fiecare caz nou poate provoca un focar”, a mai spus Nelu Tătaru.

În opinia Ministrul Sănătății,  momentan nu se impune carantină la nivel național.

„Se vor mai lua restricții la nivel local, nu se impune carantinare la nivel național”, a explicat Nelu Tătaru, întrebat de jurnaliști ce alte măsuri pregătește Guvernul.

Tătaru a precizat că se va face o extensie la ATI de 14 paturi la Spitalul Județean, 12 paturi la Spitalul de Pneumoftiziologie și 7 paturi la Spitalul Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...