Avocata actriței: ”Oh, nu, absolut nu”, Amber Heard nu îi poate plăti 10,4 milioane de dolari lui Johnny Depp

Publicat: 02 iun. 2022, 23:30, de Magda Marincovici, în ESENȚIAL , ? cititori
Avocata actriței: ”Oh, nu, absolut nu”, Amber Heard nu îi poate plăti 10,4 milioane de dolari lui Johnny Depp

Amber Heard nu poate să plătească peste 10 milioane de dolari despăgubire fostului soț, Johnny Depp, pentru că l-a calomniat în presă, așa cum a cerut verdictul unui juriu american, a declarat avocata actriței, transmit agențiile de presă. 

Johnny Depp a fost declarat câștigător în acest proces ultra mediatizat, chiar dacă jurații au concluzionat că, de fapt, ambele vedete s-au defăimat reciproc.

Întrebată de canalul NBC pentru a afla dacă clienta sa va putea plăti 10,4 milioane de dolari daune, Elaine Bredehoft, avocata lui Heard, a răspuns: ”Oh, nu, absolut nu”.

Avocata, care consideră că Amber Heard a fost ”diabolizată” de avocații lui Depp, a precizat că ea ia în calcul să facă recurs la această decizie.

Pe de altă parte, actrița a declarat că este”devastată” și dezamăgită  ”că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ”.

La capătul a aproximativ 13 ore de deliberări la un tribunal de lângă Washington jurații – cinci bărbați și două femei – i-au dat dreptate lui Depp în toate cele trei motive ale procesului de defăimare. De asemenea, cei șapte jurați au decis că, la rândul lui. Depp a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i actriței o compensație financiară de 2 milioane de dolari.