Azi se împlinesc trei ani de la dispariția lui Avicii. Lucruri mai puțin știute despre DJ

Pe 20 aprilie se împlinesc trei ani de la moartea regretatului DJ Avicii, motiv pentru care în această toamnă, pe 16 noiembrie, se va lansa și cartea care „ilustrează o imagine onestă a lui și a căutarii sale în viață”.

O căutare fara să se ferească de problemele cu care s-a luptat, potrivit comunicatului de presă ce anunță lansarea cărții, initulată „Tim: The Official Biography of Avicii. Cartea a fost autorizată de familia acestuia și va urmari viata scurtă, dar marcantă, a DJ-ului – pe numele adevărat Tim Bergling.

Mai exact, cartea va conține o serie de interviuri cu familia, prietenii și colaboratorii lui Avicii (pe numele de scenă).

Cine a scris cartea

Cat despre cel care a scris-o, ei bine, este vorba despre premiatul jurnalist șii producător Måns Mosesson, care a calatorit in fiecare loc in care Avicii a pășit, de-a lungul carierei muzicale de succes.

Toate veniturile provenite din vânzări vor fi donate fundației Tim Bergling, ce luptă pentru prevenirea sinuciderii și înlăturarea stigmatului legat de problemele mintale.

Industria muzicală a fost devastată de moartea lui Avicii, găsit mort în Oman, în 2018, la numai 28 de ani. Deşi tânăr, muzicianul suedez s-a retras din activitate încă de la 26 de ani, din cauza problemelor de sănătate.

DJ-ul suedez Avicii s-a sinucis după ce a vorbit în repetate rânduri despre problemele sale cu anxietatea şi abuzul de alcool, avertizând chiar că va muri din cauza epuizării dacă nu i se va permite o pauză.

Iată câteva informaţii mai puţin cunoscute despre regretatul artist:

1. Numele său real este Tim Bergling, el explica pseudonimul „Avicii” ca fiind stadiul inferior al iadului budist.  

2. LE7ELS este cântecul care l-a făcut cunoscut.  

3. La vârsta de 8 ani a început să facă remixuri la el în dormitor.

4. Mama lui este o actriţă celebră în Suedia, Anki Lidén.  

5. Când a ajuns la două milioane de fani pe Facebook, a scos un cântec dedicat lor: „Two Milion”.

6. Avicii a susţinut un concert la nunta regală a prinţului Carl Philip al Suediei, iar Familia Regală a fost profund impresionată de moartea artistului.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole