Bădălău cerșește susținere pentru revenire în PSD

Baronul roșu de Giurgiu, Niculae Bădălău, cocoțat politic în conducerea Curții de Conturi a României, este disperat să revină la butoanele PSD, dar șansele sunt aproape zero.

Cioc, cioc! Sunt Bădălău și vreau iar în PSD!

Pe 11 noiembrie 2022, organizația PSD Giurgiu își alege conducerea și Niculae Bădălău, în prezent vicepreșdinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României, vrea cu orice preț să revină la butoanele filialei giurgiuvene.

Ca atare, acesta a început să-i sune pe mai mulți pimari din județ să-l susțină, dar majoritatea n-au spus nici da, nici nu. Însă, de ceva timp, Bădălău caută susținere la liderii PSD. La începutul acestei săptămâni, el a fost la sediul Ministerului Transporturilor să discute cu Sorin Grindeanu despre revenirea în PSD, dar a plecat cam dezamăgit.

După vizita la Grindeanu, Bădălău a discutat cu Paul Stănescu, dar nici de la acesta n-a ieșit prea încântat. Însă, disperat să revină în PSD, Bădălău și-a continuat pelerinajul politic la familia Pandele-Firea, dar nici de aici n-a obținut binecuvântarea politică mult așteptată. A mai încercat câteva telefoane de susținere pe la câțiva lideri PSD, printre care și la Vasile Dîncu, însă, cam degeaba. De ce?

badalau-si-dancila
badalau-si-dancila

Liderii PSD trădați de Bădălău pentru Dragnea și Dăncilă

Pentru că unii lideri PSD n-au uitat de perioada Dragnea când Bădălău tăia și spânzura în PSD. Mai exact, este vorba de faptul când Bădălău i-a vândut lui Dragnea pe Stănescu, Tudose, Ciolacu, Firea, Grindeanu și Neacșu când aceștia un încercat puciul împotriva baronului de Teleorman cu aceea scrisoare deschisă.

Ulterior, Bădălău a fost recompensat în cabinetul Viorica Dăncilă, pe care chiar el a propus-o ca premier, cu fotoliul de ministru al Economiei. Practic, la ora actuală, cam toate ușile de revenire în PSD sunt închise pentru Niculae Bădălău, fiind astfel trimis la plimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...