Bădălău și finul Mina „Scheletu”, din nou amendați de Poliția din Giurgiu

Puterea.ro a semnalat că pe data de 9 septembrie 2020 liderii PSD – Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grindeanu au avut o întâlnire la Complexul „Lebăda Neagră” din Bucușani – Giurgiu cu stafful organizației PSD Giurgiu.

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grindeanu au avut o întâlnire cu stafful organizației PSD Giurgiu, adică Niculae Bădălău, finul său Marian Mina și senatorul Cristian Marciu. La aceea întâlnire a fost prezent și controversatul primar de la Singureni, Marian „Mânuță” Pătuleanu, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cei mai sus menționați (vezi FOTO), dar fără respecte distanțarea socială și să aibă mască.

Ulterior, PUTEREA a sesizat pe ministerul Afacerilor Interne, Marcel Vela, să precizeze ce măsuri a dispus împotriva celor prezenți la întâlnirea de la Bucșani. Răspunsul a venit la Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu care ne-a comunicat că „în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că au fost încălcate prevederile Legii 55/2020, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale în concordanță cu cadrul legal în vigoare”.

Potrivit informațiilor noastre, Niculae Bădălău și finul său Marian Mina au fost sancționați cu amendă de 2.000 de lei fiecare, iar ceilalți cinci au primit doar avertisment. Trebuie precizat că Bădălău și Mina au mai fost amendați tot cu câte 2.000 de lei de către polițiștii de la IPJ Giurgiu pentru nerespectarea prevederilor legale pe perioada epidemiei de coronavirus în urma unei întâlniri de pe malul unei bălți de la Ulmi-Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole