Bărbat bătut de nevastă, sună la 112 pentru ajutor

Nu știu ce să zic. Vizavi de știrea pe care tocmai urmează s-o scriu, spun. La Suceava ori sunt femeile prea ferme și bătăioase, cu arțagul în vârful degetelor, ori bărbaților le curge apă plată prin vene.
Dar, să încep știrea, că nu vreau să vă pun pe fugă. Potrivit suceava-smartpress.ro, o femeie din comuna Vama, județul Suceava, s-a ales cu dosar penal pentru violență. Domestică. În vârstă de 35 de ani, aceasta și-a bătut soțul de 41 de ani, cu care era în divorț, l-a zgâriat, l-a împins pe scări.

Ce mai… Jale a fost acolo! Bărbatul, nu știu să spun dacă din bun simț, de frică, din alte motive, n-a oprit zâzania prin voință și forțe proprii, ci a sunat la 112 și a anunțat că e bătut de soție, deci, să-i vină poliția în ajutor.

Sigur, nu e de râs, e doar straniu, pentru că, de regulă, e invers. Femeile sună la poliție pentru că sunt agresate de bărbați. Întorcându-ne la cazul de față, mai trebuie să precizăm că polițiștii, clar mai mulți, căci, deh, când ai de-a face cu o femeie bătăușă, îți iei măsuri, întărești echipa, s-au deplasat, după tipic, la locul faptei.

Bătaia s-a confirmat. Soțul o încasase. După o ceartă puternică. Așa că, polițiștii au completat un formular de risc, după ce au constatat că erau întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu.

Adică, femeia să nu se mai apropie de bărbat, să păstreze distanța, să nu-l mai bată. Bărbatul n-a vrut, însă, protecție. Riscă… Dar, cum s-a înregistrat plângerea penală, femeia e cercetată acum pentru infracțiunea de violență domestică. Îmi vine s-o zic pe-aia cu toate femeile bătute cum s-au simțit ele răzbunate. Dar n-o mai zic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...