Bărbat de 37 de ani din Dolj, acuzat că ar fi avut relații sexuale cu o minoră de 15 ani

În cadrul anchetei a fost făcută o percheziţie la locuinţa acestuia, de unde au fost ridicate telefoane mobile şi medii de stocare.

nspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, în luna martie, printr-un denunţ depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, despre faptul că, în 27 ianuarie, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Desa, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani, din aceeaşi localitate.

“La data de 21 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 de ani, din comuna Desa, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi medii de stocare ce urmează a fi expertizate”, a anunţat IPJ Dolj. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...