Bărbat de 44 de ani din București, arestat pentru furt. Hoțul a spart mai multe locuințe din Sectorul 6

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins și au reținut un bărbat de 44 de ani care era bănuit că spărsese mai multe locuințe din Sectorul 6 al Capitalei.

Bărbatul a spart în iulie două locuințe din Sectorul 6, furturile fiind reclamate la poliție. Semnalmentele și imaginile cu hoțul au ajuns la Secția 22 de Poliție. Sâmbăta aceasta, un polițist care se afla în timpul liber l-a văzut pe hoț și și-a anunțat imediat colegii polițiști de la Secția 22.

Ofițerii au început să-l supravegheze pe bărbat și au putut observa cum acesta a intrat în scara unui bloc din sectorul 6. După aproximativ 30 de minute, bărbatul a iesit din bloc,  moment în care a fost interceptat şi legitimat.

„În luna iulie, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată în două cazuri de furt din locuinţă, când o persoană sau persoane necunoscute au pătruns în apartamente profitând de faptul că uşile de acces erau deschise şi neasigurate. În baza activităţilor investigative, dar şi din analiza unor imagini, a rezultat presupunerea rezonabilă că în ambele situaţii, în locuinţe ar fi pătruns un bărbat de aproximativ 40 de ani. Semnalmentele, precum şi imaginile cu bărbatul necunoscut au fost transmise către toţi poliţiştii de cadrul subunităţii. Sâmbătă, 18 iulie a.c.,  un poliţist aflat în timpul liber a observat un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu ale bănuitului, astfel că şi-a anunţat colegii şi poliţişti din cadrul Secţiei 22 au trecut la supravegherea acestuia,  fiind observat intrând în scara unui bloc din sectorul 6. După aproximativ 30 de minute, bărbatul a iesit din bloc,  moment în care a fost interceptat şi legitimat. Bănuitul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională,  a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, ulterior fiind reţinut”, transmite Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Furturile comise de hoț

 – la data de 07 iulie a.c., în jurul orei  15.30,  profitând de faptul că uşa unui apartament era neasigurată, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras un portofel ce conținea  mai multe documente personale şi o sumă de bani.

joi, 16 iulie a.c., în jurul orei  17.00,  prin aceeaşi metodă,  ar fi pătruns într-o altă locuinţă din sectorul 6 și ar fi sustras  mai multe documente şi  peste 1.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...