Bărbat găsit mort la Mamaia în recepția unei baze sportive. Fusese înjunghiat și apoi incendiat

Publicat: 26 iul. 2023, 20:06, de Daria Diaconeasa, în ACTUALITATE , ? cititori
Bărbat găsit mort la Mamaia în  recepția unei baze sportive. Fusese înjunghiat și apoi incendiat

Miercuri dimineața, liniștea stațiunii Mamaia a fost perturbată de o crimă șocantă. Un client al unui club de tenis a descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 69 de ani în recepția locației.

Potrivit surselor din anchetă, bărbatul găsit înjunghiat și ulterior incendiat ar fi fost paznicul și socrul unui cunoscut avocat din județ, care deținea și clubul. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care încearcă să descopere circumstanțele tragice ale acestui incident teribil, potrivit ObservatorNews.

Pe corpul bărbatului s-au descoperit numeroase urme de violență, ceea ce a determinat autoritățile să considere imediat că este vorba despre o crimă.

La data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt“, au declarat polițiștii.