Bărbat omorât într-un scandal declanşat de gelozie şi alcool

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor după ce, în timpul unui scandal pe fondul geloziei şi consumului de alcool, l-a atacat pe un altul cu un cuţit, în zona inimii, a informat sâmbătă Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Fapta a avut loc în localitatea Sub Marginea, primele date ale anchetei penale declanşată în acest caz reliefând faptul că, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal, agresorul luând un cuţit şi înjunghiindu-şi victima în zona inimii.

Ulterior, persoana agresată a reuşit să se iasă din imobilul în care a fost atacată, însă a murit afară, bărbatul fiind găsit decedat de o altă persoană.

„În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunându-se de asemenea măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, formulându-se totodată şi propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpat”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...