Update: Bărbat arestat după ce a molestat sexual doi copii dintr-un centru de plasament

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut apoi arestat pentru 30 de zile, pentru viol, după ce ar fi molestat sexual doi copii, de 11 şi 13 ani, proveniţi dintr-un centru de plasament din oraş.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul era un cunoscut al celor doi copii instituţionalizaţi în cadrul Centrului de servicii sociale „Dumbrava minunată” şi aceştia au fost de acord să meargă cu el la domiciliul acestuia, unde a avut loc fapta. Cei doi copii obişnuiau să părăsească des Centrul de servicii sociale pentru a merge la cerşit în pieţele din cartierul „Dunărea”, acolo unde l-au şi cunoscut pe bărbat.

Din primele date reiese că bărbatul nu ar fi la prima abatere şi ar mai fi agresat şi alţi minori.

Potrivit IPJ Galați, poliția a fost sesizată luni de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din orașul Galați, că doi copii instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, fără posibilitatea de a ieși.

Cei doi copii au fost scoși din locuință printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

Polițiștii au stabilit că cei doi copii au plecat voluntar, duminică, din centrul de plasament și ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care-l cunoșteau. Dimineață, acesta ar fi plecat și ar fi încuiat ușa, iar cei doi copii, rămași în locuință, au sunat instructorul casei de tip familial, povestindu-i situația în care se aflau.

În continuare, s-a stabilit că, în cursul nopții de 14/15 noiembrie, bărbatul le-a dat copiilor alcool, după care ar fi întreținut cu aceștia raporturi sexuale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...