Bărbat reţinut, fiind suspectat de agresarea sexuală a nepoatelor sale, de 9 şi 11 ani

Un bărbat de 37 de ani din comuna Blăjani, judeţul Buzău, a fost reţinut, marţi dimineaţă, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi agresat sexual două minore de 9 şi 11 ani.

IPJ Buzău anunţă, marţi, că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Mărăcineni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au dispus reţinerea unui bărbat de 37 de ani bănuit că ar fi agresat sexual două minore în vârstă de 9, respectiv 11 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi, luni seară, de către tatăl uneia dintre fete. Acesta a reclamat că bărbatul de 37 de ani le-ar fi condus pe cele doua minore la domiciliul său, sub pretextul oferirii de bunuri, unde ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra acestora.

De asemenea, ancheta urmează a stabili dacă a fost vorba şi despre viol sau nu.

În cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, care au preluat minorele pentru activităţi din competenţă.

Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...