Bărbatul care a amenințat cu o armă de jucărie într-o agenție bancară, cercetat pentru tentativă de tâlhărie

Bărbatul care a amenințat cu o replică a unei arme de foc angajații unei agenții bancare în data de 8 februarie 2021 a fost găsit și dus la audieri. Este cercetat pentru tentativă de tâlhărie.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au emis un mandat de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări în urma tentativei de  tâlhărie calificată, faptă comisă prin amenințarea cu o replică a unei arme de foc, în sediul unei agenții bancare, pe data de 8 februarie.2021.

Audierea se desfășoară la sediul Serviciului Investigații Criminale, iar cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Sectorului 5.

În urmă cu o săptămână, un bărbat cu un pistol ce părea a fi de jucărie a intrat în sediul Alpha Bank din Sectorul 5, Bucureşti, unde a cerut bani şi a părăsit clădirea după ce a fost refuzat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...