Ceartă între PNL și USR pentru numirea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ

Liderul USR Dan Barna neagă că partidul pe care îl conduce l-ar fi votat pe Florin Iordache pentru a ajunge la șefia Consiliului Legislativ.

Senatorii și deputații l-au numit, marți, în ședință de plen comun, pe Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ. Deputatul PSD a primit 185 de voturi în timp ce Augustin Zegrean, susținut de PNL, a obținut doar 41 de voturi.

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, spune că liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă. În același timp, liderul formațiunii politice, Dan Barna neagă că Florin Iordache ar fi fost votat de USR.

„Numirea lui Florin Iordache este o ruşine şi o palmă pentru statul român, este un lucru care arată cât de jos este actuala majoritate parlamentară. Acele voturi nu au venit niciodată de la USR. Arată un troc politic. (…) Domnul Iordache a câştigat cu o majoritate foarte largă. Voturile USR nu sunt acolo şi nici nu aveau de ce să fie. Orice afirmaţie sau sugestie că ar fi fost vorba despre un blat o resping categoric şi este absurd”, a declarat, miercuri, Dan Barna.

Liderul USR acuză PNL că parte dintre parlamentarii PNL au votat în favoarea lui Florin Iordache. De cealaltă parte, liderul PNL Ludovic Orban susține că singurii parlamentari care și-au îndreptat votul către Augustin Zegrean au fost liberalii.

1 COMENTARIU

  1. Cearta inutila a dobitocilor și a proștilor, un praf aruncat in ochii noștri. Cu marca Made in Romania
    „Iordache va putea bloca activitatea oricărui Guvern sau Parlament”
    Aduceți va rog mai multa hârtie igenica.
    PSD este un învingător, va trece clar și peste cadavrele voastre .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...