Barna: Nicuşor Dan e oricând binevenit în USR, în USR-PLUS, însă cred că va rămâne primar independent

Co-președintele USR, Dan Barna, a declarat miercuri seară că partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicușor Dan invitația de a reveni în USR, însă consideră că acesta va rămâne primar independent tocmai pentru că „această susţinere a celor doi poli de forţă de pe dreapta din Bucureşti, USR-PLUS şi PNL, este exact de natură să-i asigure susţinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucureşti”, spune Dan Barna.

Dan Barna a declarat, miercuri seară, la TVR, că Nicuşor Dan este binevenit oricând în USR.

„Nicuşor Dan e oricând binevenit în USR, în USR-PLUS, în proiect, pentru că e partidul pe care l-a creat şi partidul din care a pornit în acest destin politic care, iată, l-a făcut primarul Bucureştiului, ceea ce e un lucru extraordinar. Eu însă cred, dacă îmi dau o părere personală, că va rămâne primar independent tocmai pentru că această susţinere a celor doi poli de forţă de pe dreapta din Bucureşti, USR-PLUS şi PNL, este exact de natură să-i asigure susţinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucureşti”, a afirmat Dan Barna.

Întrebat ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Dan pentru şefia USR, actualul preşedinte a susţinut că va face echipă cu primarul ales al Capitalei.

„Dacă prin votul colegilor Nicuşor va obţine acest mandat şi-l va dori, foarte bine, e normal şi firesc”, a mai spus Barna.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole