Barna Tanczos continuă să gireze angajările controversate la Romsilva după modelul Costel Alexe

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, continuă seria angajărilor ilegale la Regia Națională a Pădurilor- Romsilva, adică promovarea celor cu probleme penale.

Ultimele două „performanțe” de  numiri controversate la Romsilva au fost omologate și girate de Barna Tanczos la sfârșitul lunii iunie 2021, pe criterii mai puțin știute, dar cunoscute la nivelul ministerului.

Este vorba de numirea controversatului director al Direcției Silvice Ilfov, Cezar Mihail Răduță, ca director general adjunct al Romsiva, și a lui Constantin Bicu pe postul deținut de Răduță.

Ce îi recomandă pe cei doi pentru a fi promovați: implicarea lor într-o mulțime de retrocedări controversate a unor suprafețe de pădure din jurul Bucureștiului.

Ca urmarea a acestor numiri, PUTEREA a solicitat pe data de 2 iulie 2021 ministrului Barna Tanczos să precizeze care sunt prevederile legale și motivele pentru care cei doi au fost promovați.

Dar ministrul UDMR al Mediului n-a catadicsit să dea un răspuns și a mușamalizat solicitarea noastră prin pasarea răspunderii către cei din conducerea Romsilva care, la fel ca Barna Tanczos, n-au răspuns.

De fapt, ministrul Mediului a fost prezent la ultima ședintă a Consiliului de Administrație al Romsilva unde s-a discutat și despre numirile celor doi și chiar de restructurarea regiei.

De ce nu răspunde nimeni de aceste numiri controversate? Pentru suntem la putere și facem ce vrem!

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole