Baronul PNL de Botoșani, Florin Țurcanu, doi ani și șase luni de închisoare cu executare

Fostul președinte PNL al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a fost astăzi condamnat de către Curtea de Apel Suceava la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

Liberalul Florin Țurcanu, trecut și pe la ALDE, a fost trimis în judecată în anii trecuți pentru o casă construită pe numele socrului, Aristomel Anușcă, într-un cartier de fițe din municipiul Botoșani, cartierul Lebăda. 

După nici mai mult, nici mai puțin, de 40 de termene, magistrații suceveni l-au condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

Totodată, s-a dispus și o pedeapsă complementară, aceea de interzicere a exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a, b Cod penal (dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice şi dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat) pe o durată de 2 (doi) ani.

În același timp, instanța a dispus confiscarea specială de la Florin Țurcanu a sumei de 186.873 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...