Bătaie între părinți la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Bătaie în toată regula la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Mai mulți părinți și-au împărțit pumni și picioare sâmbătă seară, chiar sub ochii copiilor și a altor sute de oameni. Totul ar fi pornit din cauza locurilor dintr-un carusel.

Scandalul a pornit din cauza ocupării locurilor dintr-un carusel. Supărați că au fost nevoiţi să aștepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber.

La scurt timp, situația a degenerat și au început să- se lovească. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele.

În imaginile surprinse de un vizitator de la târg se pot vedea jandarmii care au intervenit pentru a liniști spiritele.

Nicușor Dan susține că bucureștenii se bucură de Târgul de Crăciun

Cu doar câteva ore înainte de bătaie, primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a postat pe pagina sa de Facebook că bucureștenii se bucură de Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Deliciile tradiționale atrag bucureștenii la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Spectacolele și mâncărurile tradiționale au atras mii de bucureșteni. Oamenii au gustat friptura de berbecuț și cârnați la grătar, bulzul cu brânză de burduf și pomana porcului, dar și dulciurile specifice sezonului, cu ciocolată, nucă și scorțișoară.

Totuși, spre dezamăgirea vizitatorilor, Primăria Capitalei nu a fost în stare să instalez un brăduț de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...