Bătaie și scandal într-o comună din Giurgiu. Trei bărbați au ajuns la spital, alți patru – în arest

Publicat: 16 ian. 2023, 18:03, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Bătaie și scandal într-o comună din Giurgiu. Trei bărbați au ajuns la spital, alți patru - în arest

Scandalul a izbucnit sîmbătă noapte, în jurul orei 3, într-un restaurant din comuna giurgiuveană Ogrezeni. Inițial, a fost doar o ceartă între două grupuri de bărbați, însă conflictul a degenerat rapid, transformându-se într-o bătaie generală.

Alertați de angajații localului, prin apel la 112, polițiștii și mascații au descins imediat la fața locului, unde au găsit localul devastat și mai multe victime care aveau nevoie de ajutorul medicilor:

”La data de 15 ianuarie a.c., ora 03.30 Poliția Orașului Mihăilești a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un restaurant din localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu are loc un conflict între mai multe persoane.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, mai mulți bărbați cu vârste cuprinse între 17-44 de ani, din municipiul București, județele Giurgiu și Dâmbovița ar fi avut un conflict spontan, în urma căruia a rezultat rănirea a trei bărbați care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, doi dintre acesția rămânând internați.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Bolintin-Vale, patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 44 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de încăierare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, aceștia sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale” – anunță reprezentanții IPJ Giurgiu.