Bătută, sechestrată, violată, pusă să se prostitueze de către iubit

Carabinierii de la secția Fidene Serpentara, după cum relatează Il Messaggero, au arestat un tânăr de 31 de ani care și-a bătut, violat, forțat să se prostitueze, iubita, o femeie de 28 de ani.

Aceasta, ca de multe alte ori, a ajuns, după o astfel de bătaie, la spital. Și, deși a declarat, ca și în dățile trecute că a căzut, de aceea prezintă plăgi, tumefieri, răni, medicii nu au mai crezut-o și au anunțat poliția. Și, pentru prima oară, tânăra și-a făcut curaj să vorbească despre cele pe care le pățea de la iubitul ei.

„M-a bătut în fiecare zi până când mi-am pierdut puterea de a mă răzvrăti. M-a violat și m-a pus să mă prostituez. A făcut filmulețe și le-a postat pe site-urile porno. Din partea lui a fost o amenințare constantă. M-a ținut sechestrată. Am încercat să evadez de mai multe ori, dar el m-a luat înapoi și m-a bătut și mai rău. M-a bătut până la sânge și apoi m-a legat de pat. A făcut atâtea alte asupriri care nu mi-au permis să reacționez, să fiu lucidă! A fost numai teroare din partea lui”.

Bărbatul, parcă bănuind că femeia va vorbi, a fugit. Dar a fost arestat și dus apoi la închisoarea de la Rieti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole