Bayern Munchen, pierderi de 150 milioane euro, cauzate de pandemie

Campioana Germaniei, Bayern München, a înregistrat pierderi de circa 150 de milioane de euro din veniturile neîncasate de la public în zilele de meci, din cauza pandemiei Covid-19, a declarat președintele comitetului care supervizează activitatea clubului, Herbert Hainer, informează lefigaro.fr.

Acesta a insistat, însă, ambițiile clubului de fotbal nu s-au diminuat. De altfel, clubul german a fost de 31 de ori campion și a câștigat 21 de Cupe ale Germaniei.

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar șefii lui Bayern Munchen speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, la 21 august, împotriva formației FC Koln. Meciurile de acasă se desfășoară pe un stadion, Allianz Arena, care poate primi 75.000 de persoane.

Fostul internațional, Herbert Hainer, a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câștiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga.

„Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene”, a adăugat președintele comitetului de supervizare al lui Bayern.

Echipa a fost fondată în 1900 de membri unui club de gimnastică din München. În 1932 a câștigat primul campionat german, învingând Eintracht Frankfurt cu 2-0 în finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...